Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Habosra keverjük a margarint a cukorral, hozzáadjuk a tejet, a szalakálit és a lisztet. Három lapot sütünk kikent, kilisztezett tepsiben. Krém: 3 dl tejet felforralunk, hozzáadunk 1 dl hideg tejet. Liszttel, vaníliás cukorral, a 2 evőkanál cukorral összekeverve, lassan beleengedjük a forrásban lévő tejbe, és simára főzzük. Kihűlésig keverjük, majd beleteszünk 25 dkg margarint. 25 dkg porcukorral és 1 cs. vaníliás cukorral, habosra keverjük. A lapokat megkenjük krémmel, a harmadik lapot megszórjuk vaníliás cukorral.