Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szétválasztok 8 tojást. A tojássárgáját 6 evőkanál cukorral, 8 evőkanál liszttel és fél csomag sütőporral felverem. A tojásfehérjét 2 evőkanál cukorral verem fel, keményre. (Ha felfordítom az edényt és nem borul ki, akkor jó!) A két masszát összekeverem, lapos fakanállal, úgy, hogy a sárgájához adagolom kanalanként a habot, és óvatosan keverem össze, hogy ne törjön meg a hab. Tepsibe sütőpapírt teszek, majd beleöntöm a piskótát. A sütőt előmelegítem, így rakom bele a tepsit. 10 percig a legnagyobb lángon sütöm, majd lekapcsolom, további 15 percre, kis lángra.