Receptek Főételek Hal Vajon sült pisztráng, édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
1 darab vaníliarúd
20 dkg eper
10 dkg vaj
2 darab pisztráng (szeletelve)
4 darab édesburgonya

Leírás

A pisztrángot szeletekre vágjuk, sózzuk és citromozzuk. Felmelegített vajban (vagy párolóedényben), mindkét felét pirosra sütjük. Az édesburgonyát kockára vágjuk és leforrázzuk, de akár párolhatjuk is. Vajon elkezdjük pirítani, hozzáadjuk az apróra vágott epret és a vanília rudat. Alaposan összepároljuk és a sült pisztránggal tálaljuk. Majonézzel és natúr joghurttal kiegészíthető.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4