Receptek Főételek Hal Vajon sült fogas pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított kakukkfű
1 kg csiperkegomba
80 dkg halfilé
10 dkg finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog. Közben fűszerezzük, ízlés szerint. A fogast szeletekre vágjuk, és sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. A vajat felolvasztjuk, és megsütjük benne a halszeleteket. A megsült halszeleteket, a pirított gombára tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4