Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A halfilét 3 ujjnyi darabokra vágjuk, sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztben megforgatjuk. A narancsokat meghámozzuk és a húsát kockára vágjuk. Annyi narancslével rakjuk fel főni, hogy pont ellepje. Adunk hozzá vaníliát, cukrot, citromlevet és egy pici fahéjat. Teljesen szétfőzzük a narancsot, majd ha szétesett keményítővel sűrítjük és egy botmixer segítségével leturmixoljuk. Újra kiforraljuk és néhány kanál tejszínnel, valamint vajjal tesszük bársonyossá a mártást. Az olívaolajat felmelegítjük és megsütjük benne a halszeleteket, 2-3 perc alatt. Köretnek rizst, rizottót is készíthetünk. Tálaláskor, vonjuk be a narancsmártással a halszeleteket.