Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1. A pácléhez valókat, kb. 2 liter vízben (vagy annyiban, hogy ellepje a húst) felforraljuk. Még melegen, a megtisztított húsra öntjük és két-három napig, hideg helyen tároljuk. (Sózni nem szabad még ilyenkor.) 2. A hús főzéséhez ezt a páclevet is használhatjuk, de szerintem érdemesebb egy újat készíteni. A húst kuktába tesszük, az ecet kivételével, ugyanilyen hozzávalókból levet készítünk. Ráöntjük és megsózzuk, majd kb. 45 perc alatt megfőzzük. 3. A zöldségeket kihalásszuk és összeturmixoljuk. A lisztből és olajból készült, vékony rántással besűrítjük. 4. Citromlével, mustárral, karamellizált cukorral ízesítjük. (Cukor karamellizálása: Egy száraz serpenyőbe kristálycukrot vagy barna cukrot teszünk, felolvasztjuk, kicsit hagyjuk még a tűzön, míg finom karamell illata lesz. Nem kell túl sokáig pirítani, mert akkor esetleg megéghet. Így, folyékony állapotban, mehet is a mártásba.)