Receptek Főételek Húsos ételek Vaddisznó pörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
3 fej vöröshagyma
2 dl száraz vörösbor
10 dkg zsír
20 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
1 kg vaddisznó lapocka

Leírás

Lapockából szoktam készíteni, az nem olyan száraz Kockára vágom a lapockát, jól megmosom a hagymát, majd felrakom párolódni. Utána teszek bele paprikát, megkavarom és utánafűszerezem. Felengedem vízzel és belerakom a húst. Jó 2-3 órát főzöm, a hústól is függ. Még fől, addig kifőzöm hozzá a tésztát. Mielőtt kész lenne, hozzádobom a gombát és a vörösbort.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4