Receptek Főételek Hal Vadas mártás halfilével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
1 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 kanál mustár
3 kanál citromlé
2 darab babérlevél
2 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
3 darab sárgarépa
8 szelet halfilé

Leírás

A zöldségeket karikára vágom, a hagymával és a fokhagymával együtt felteszem ételízesítős vízben, főni. Miután megfőtt, leszűröm. A levét félreteszem. Botmixerrel pépesítem. Hozzáadom a zöldséges levet, kanalanként, ha kell. Kevés tejszínnel teszem selymessé. A halat fűszerezem, és kevés vajon megsütöm. Tálaláskor a halat vonjuk át a mártással, és párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4