Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pácléből kivett húst olajon átsütjük, a levétől leszűrt zöldséget, a fűszereket köré rakjuk. Egy kevés páclével, fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk. Az elfőtt levét, mindig a borsos páclével pótoljuk. A húst felszeleteljük, a visszamaradt levét a zöldségekkel együtt áttörjük. A cukrot megpirítjuk, a páclével felengedjük, és addig forraljuk, míg a karamell el nem olvad. Ezután az áttört zöldségekhez öntjük. Végül a tejföl, meg a liszt keverékével behabarjuk, mustárral kellemesen pikánsra savanyítjuk, és annyi páclével hígítjuk, hogy sűrű mártást kapjunk. A hússzeleteket beletéve, 2-3 percig forraljuk, zsemlegombóccal, spagettivel, vagy makarónival tálaljuk. Vadas pác: A megtisztított leveszöldséget és a hagymát karikára vágjuk, majd a hozzávalókkal együtt, 10 percig főzzük. A húst leforrázzuk vele, és 2-3 napig állni hagyjuk benne, közben időnként megforgatjuk.