Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karfiolt rózsáira szedjük és forró, sós vízben megfőzzük. A feldarabolt zöldségeket zsiradékon megpirítjuk és felöntjük vízzel (vagy csontlével), beledobjuk a babérleveleket, a borsot, majd sózzuk. Közben rántást készítünk, amibe belekerül a mustár és a tejföl is. A léből a babérleveleket kiszedjük és a rántást hozzáöntjük. Amikor besűrűsödött, a tűzről levéve, simára turmixszoljuk. Turmixszólás után, visszatesszük a tűzre és egy kisebb serpenyőben cukrot pirítunk, amit a forrásban lévő szószhoz öntünk. A puha karfiolt, meglocsoljuk a mártással.