Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tálald fel vacsorára ezt a gyors és egyszerű vegetáriánus egytálételt. Tele van élénk ízekkel, és az omlós sajt igazán feldobja az egész ételt.
Melegítsük elő a sütőt 7-es fokozatra, 220°C-ra, légkeverés 200°C-ra. A burgonyát konyhai papírral borítsuk ki egy tálba. Szórjuk meg a liszttel, forgassuk össze, majd tegyük át egy tepsibe vagy egy alacsony sütőformába (kb. 40 x 30 cm).
Fűszerezzük, locsoljuk meg 2 evőkanál olajjal, és 10 percig süssük, amíg ropogósra és enyhén aranyszínűre nem sül.
Tegyük a paprikát, a paradicsomot és a hagymaszeleteket a tálcára, és jól forgassuk meg a maradék olajban. Süssük 15 percig, amíg a zöldség megpuhul.
Tegyük a bagetteket egy sütőlapra, és süssük a csomagolás utasításai szerint. Keverjünk össze citromlevet, cukrot és 2 evőkanál olajat egy nagy tálban; fűszerezzük.
Dobjuk bele a salátát és a felszeletelt hagymát, majd keverjük össze.
Keverjük át a babot a tálcás egytálételen, morzsoljuk rá a sajtot, majd süssük további 5 percig, amíg a sajt éppen csak aranybarna árnyalat nem kap, és a többi pedig épp összesül. Tálaláskor szórjuk meg a korianderrel, a salátát és a ropogós kenyeret pedig tálalhatjuk mellé.