Receptek Levesek Újhagyma krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 csokor újhagyma
2 dl tejszín
2 dl száraz fehérbor
6 dl zöldségleves

Leírás

Távolítsuk el a zöldhagyma felső, zöld végét, a gyökerét és a legkülső levelét. Vágjuk a zöldhagymát vékony csíkokra. Egy lábasban, kis olajon, dinszteljük meg, majd öntsük le a fehérborral. Adjuk hozzá a zöldséglevest és a tejszínt, majd 4 percen keresztül, hagyjuk kis tűzön főni. Ízesítsük sóval, borssal és tálalás előtt, botmixer segítségével, pürésítsük habos zöldre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4