Receptek Főételek Húsos ételek Uborkás-pulykás penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
5 kanál étolaj
1 dl tejszín
1 darab kígyóuborka
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
40 dkg pulykamell
40 dkg penne
3 kanál finomliszt

Leírás

Az uborkát csíkokra vágjuk, csakúgy mint a húst. A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát finomra vágjuk és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és megpirítjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel. Kiforraljuk és beleszórjuk az uborkát, majd a pennét. Összerázzuk és tejszínnel gazdagítjuk. Sok reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4