Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy fazékban vizet forralunk és amikor fő, beletesszük a megtisztított, megmosott tyúkot, egészben, majd sóval ízesítjük. Amikor a hússal együtt újra felforr, takarékra állítjuk a lángot, leszűrjük a leves habját, hozzáadjuk az alaposan megmosott belsőségeket és a megtisztított leveszöldséget. Szemes borssal fűszerezzük és lassú tűzön főzzük. Addig főzzük, amíg a hús majdnem teljesen puha nem lesz. A fazekat levesszük a tűzről, a levest hagyjuk ülepedni, majd szűrjük le. Tanács: Mivel a tyúkhúst nem tálalják a leveshez, még mielőtt teljesen puhára főne, vegyük ki és szárnyas fűszerkeverékkel megszórva, egészben süssük meg. Tálalhatjuk második fogásként, vagy vendégváró, hideg sültként.