Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
1 darab egész tyúk (darabjaira szedve)

Leírás

A hagymát pirítsd meg az olajon, és add hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot. Mikor összedinsztelődött, szórd hozzá a pirospaprikát, és rögtön forgasd bele a tyúkhúst. Öt perc elteltével öntsd fel vízzel, majd mehet bele a só és az ételízesítő. 1.5 órán keresztül főzd fedő alatt, lassú tűzön. Párolt rizs vagy tésztaköret a legmegfelelőbb hozzá. A hideg uborkasaláta nagyon kellemes mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4