Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Piskótatészta: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgájához hozzáadjuk először a porcukrot és egy csomag vaníliás cukrot, majd simára keverjük. Végül hozzáadjuk a lisztet is, és robotgéppel jól összedolgozzuk. A felvert tojásfehérjét óvatosan összekeverjük a sárgájával, majd kizsírozott, kilisztezett tortaformába öntjük, és készre sütjük. Túrókrém: A habtejszínt kemény habbá verjük. A túrót egy tálba öntjük, ráöntjük a citromlevet, majd robotgéppel összetördeljük. Hozzáöntjük a zselatint, majd a másik csomag vaníliás cukrot. Amikor összedolgoztuk, óvatosan hozzáadjuk a felvert tejszínt, és jól összekeverjük a robotgép segítségével. Elkészítés: A túrókrémet a piskótatésztán egyenletesen eldolgozzuk, majd felvet tejszínhabbal díszítjük. A díszítés után, egy kicsit pihenni hagyjuk, majd a tortaforma kerületét levesszük, szeljük és tálaljuk. Sütési hőfok: 180°C. Sütési mód: alul-felül sütés.