Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Ezután meghámozzuk, áttörjük. Elkeverjük az olajjal, a liszttel, a darával, megsózzuk és a tojással összegyúrjuk. Cipókra osztjuk és ujjnyi vastagra kinyújtjuk. Ezután kétujjnyi csíkokra vágjuk. Ezeket a csíkokat fél centiméter széles metéltre vágjuk és jól meglisztezzük, megsodorjuk. Bő, enyhén sós vízben kifőzzük, majd jól leöblítjük. A felforrósított olajon megforgatjuk, lelocsoljuk tejföllel és túróval, majd megszórjuk porcukorral és azonnal tálaljuk.