Receptek Előételek Hideg előételek Túrós pogácsa magvakkal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csomag sütőpor
25 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab tojás
25 dkg margarin
2 dkg élesztő
25 dkg tehéntúró

Leírás

A hozzávalókat összegyúrjuk, fél napra vagy egy éjszakára hideg helyre tesszük. Mikor sütni akarjuk, kétszer meghajtogatjuk, közben fél órát pihentetjük. 2,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, bevagdossuk, a tetejét megkenjük tojássárgával, meghintjük vegyes magvakkal (napraforgó, tökmag, mandulabél, fenyőmag) kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4