Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet elkeverjük az élesztővel és a sóval. Ezután hozzáadjuk a margarint és elmorzsoljuk a liszttel. Végül hozzáadjuk a túrót és jól összegyúrjuk. Alaposan megborsozzuk. Addig gyúrjuk, amíg teljesen elválik az edény falától és már a kezünkre sem ragad rá a tészta. Ekkor egy tálban, fóliával feledve, hűtőbe tesszük, legalább 3-4 órára, de legjobb, ha egy egész éjszakát pihentetjük. Sütés előtt, ujjnyi vastagra kinyújtjuk és kisebb méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, vagy egyforma méretű kockákra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól kicsit távolabb elhelyezzük. A tetejét felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. Bors szemeket nyomunk a tetejébe. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 20-25 perc alatt, szép pirosra sütjük.