Receptek Desszertek Sütést igénylő Túrós palacsinta eper raguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
40 dkg finomliszt
dl tej
1 csomag vaníliás cukor
1 dl étolaj
1 csomag tehéntúró
3 kanál porcukor (+ 4 ek. az öntethez)
1 pohár tejföl
30 dkg eper (öntet)
1 kanál mazsola
1 kk friss kapor (finomra vágva)

Leírás

Hagyományos módon, palacsintákat sütök. Közben elkészítem a tölteléket. A tehéntúrót áttöröm (vagy villával szétnyomkodom) és sóval, porcukorral, meg 1 dl tejföllel, simára keverem. Ezután beleteszem a megmosott, lecsöpögtetett és finomra vágott kaprot és az ugyancsak megmosott mazsolát. A túrókrémmel megkenem a palacsintákat és a végeit visszahajtva felgöngyölöm. Az epreket felaprítom és kevés porcukorral addig főzöm, míg szét nem esik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4