Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A darált kekszet összegyúrjuk a vajjal, cukorral, rummal és egy kevés tejjel (csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen). Egy nagyobb (25 x 35 cm), magas falú tepsibe, egy kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodjuk a keksztésztát. A túrót villával összetörjük, összekeverjük a porcukorral, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel, amihez miután félig felverünk, hozzáadjuk a 1/2 csomag zselatinfixet, és tovább verjük kemény habbá, majd rásimítjuk a keksztésztára. Az Aranka krémport a tejjel jó sokáig keverjük. Minél tovább keverjük, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt rásimítjuk a túrókrémre. A tejszínt felverjük a porcukorral és a zselatinfix másik felével. Ezt rákenjük a vaníliás krémre, de nyomózsákba téve, díszíthetjük is a tetejét. A tetejére cukrozott kakaóport (instant), vagy reszelt csokoládét szórunk. Tálalásig hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön, majd szeleteljük.