Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához, a sütőporral elkevert lisztben a margarint szétmorzsoljuk, a többi hozzávalóval rugalmas tésztát gyúrunk, majd letakarva pihentetjük, ameddig a tölteléket elkészítjük. A krémtúrót keverőtálban kikeverjük a cukorral, a tojások sárgájával, a pudingporral, 2 reszelt babapiskótával, a citromhéjjal és a mazsolával. A barackok héját lehúzzuk, kimagozzuk és kis kockákra daraboljuk. A 4 tojás fehérjét 1 evőkanál porcukorral kemény habbá verjük. A túróhoz keverjük két részletben, finoman a kemény habot, végül beleforgatjuk a barackot. A tésztát felezzük, egyik felét lisztezett felületen, előre kikent, közepes tepsibe nyújtjuk. Ráreszelünk 2 db babapiskótát és elsimítjuk rajta a tölteléket. A másik tésztalapot is kinyújtjuk, majd sodrófára tekerve, a töltelékre görgetjük. Tetejét villával sűrűn megszurkáljuk és előmelegített, 190 fokos sütőben, kb. 30-35 perc alatt, enyhe pirulásig sütjük.