Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet átszitálom, majd a sütőporral, egy csipet sóval, a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverem. A keverék közepére egy lyukat fúrok. A hideg Ramát apró darabokra vágom, a lyuk köré rendezem, a tojásokat pedig a lyukba ütöm. A tésztához hozzáadok még 5 dl langyos vizet, aztán az összes hozzávalót összegyúrom. Golyót formázok belőle, folpackba csomagolom és 30 percre a hűtőbe teszem. A töltelékhez összekeverem a túrót és a cukrot, majd jöhetnek a tojások, a tejszín, a pudingpor és a mandula is. A barackot megmosom és vékony szeletekre vágom. A tészta kétharmadát, a sütőlap szélességének megfelelően kinyújtom, majd a sütőpapírral kibélelt formába simítom. Egy villával megszurkálom, aztán eloszlatom rajta a tölteléket és ráhelyezem a barackszeleteket. A maradék tésztát az ujjaim között elmorzsolom és rászórom a süti tetejére. Előmelegített sütőben, mintegy háromnegyed óráig sütöm, majd kiveszem, hagyom kihűlni, felszeletelem és porcukorral megszórva tálalom.