Hozzávalók

2 csomag vaníliás cukor
2 kanál kristálycukor
2 dl tejföl
1 tasak zselatin
1 csomag kakaópor
½ kg tehéntúró
3 dl növényi tejszín

Leírás

A túrót a tejföllel, a cukorral, és a vaníliás cukorral kikeverem (itt azt írja, felfőzöm a zselatint, kihűtöm, és a túróba keverem). Beleforgatom a keményre felvert tejszínhabot. Őzgerinc formába öntve, néhány órára tegyük a fagyasztóba. De csak maximum 3 óra, nehogy megfagyjon. Az őzgerincből kiborítom (alul óvatosan, meleg vizes csap alá tartom, akkor meglazul), egy tálra rakom. Kakaóporral megszórva tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4