Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az aszalt barackot és az aszalt szilvát, apró darabokra vágjuk és egy kevés rumba áztatjuk, majd rövid ideig pihentessük, hogy az ízek elkeveredjenek. Robotgéppel, krémes állagúra keverjük a puha margarint a cukorral, a vaníliás cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojást. Mindegyik után, robotgéppel átkeverjük. Belereszeljük a narancs héját, majd beleszórjuk a rumba áztatott, aszalt gyümölcsöket. A túrót alaposan összedolgozzuk a masszával, majd adagolva, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát, 4 evőkanál tejföllel lágyítjuk. Egy kuglófformát kivajazunk és lisztezünk, majd beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben, kb. 45-50 perc alatt elkészül. A formából csak akkor fordítsuk ki, amikor a sütemény már kihűlt.