Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
BEVÁSÁRLÓLISTA
250 g lágy túró 234 Ft / 250 g
6 evőkanál liszt 25 Ft / 6 ek
3 evőkanál cukor 12 Ft / 3 ek
2 tojás 106 Ft / 2 db
1 csipet só 5 Ft / 1 csipet
2 evőkanál vaj 100 Ft / 2 ek
fagyasztott gyümölcs 180 Ft / 100 g
Összesen: 663 Ft
Ez az ár hozzávetőleges, és az aktuális ajánlatok fényében változhat.
TIPP: Ha nincs otthon elegendő gyümölcsünk a szósz elkészítéséhez, ne essünk kétségbe. Nem lesz másra szükségünk, mint egy kis jó minőségű házi gyümölcslekvárra, de akár egy pohár gyümölcsjoghurt is megteszi.
Keverjük össze a lágy túrót a sóval.
Adjuk hozzá a cukrot és a lisztet vagy búzadarát.
Egy másik tálban verjük fel a tojásokat és adjuk hozzá a masszánkhoz.
Keverjünk össze minden összetevőt egy villa segítségével.
Gyúrjunk nagyjából 20 kis gombócot a tésztából.
Egy közepes edényben forraljunk fel vizet, majd lassan helyezzük bele az összegyúrt golyókat és hagyjuk őket főni a forrásban lévő vízben.
Főzzük őket alacsony hőfokon és csak akkor vegyük ki őket, amikor feljönnek a felszínre.
Óvatosan emeljük ki őket és hagyjuk őket lecsöpögni.
Hevítsük fel a vajat egy serpenyőben és adjuk hozzá a friss vagy fagyasztott gyümölcsöket, majd főzzük meg a szószt.
Tálaljuk a gombócokat a forró gyümölcsszósszal és szórjuk meg egy kis porcukorral.