Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A mézet felmelegítjük, és hozzáadjuk a málnát. Reszelt citromhéjjal, fahéjjal ízesítjük. A túrót egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát. Reszelünk hozzá citromhéjat, szórunk bele porcukrot, egy csipetnyi sót, és öntünk a tálba tejszínt. Összedogozzuk a tálban lévő alapanyagokat, masszív tésztává. Serpenyőt melegítünk, és öntünk bele 3-4 kanálnyi olajat. A tésztából közepes nagyságú darabokat szaggatunk, és a serpenyőbe rakjuk. Egyenletes hő alatt megsütjük, az ellapított tésztákat. A málnaöntetre rádobunk 5 dkg vajat, és beforraljuk, majd leturmixoljuk. Egy szűrőn átszűrjük. A kisült fánkokat tányérra rakjuk, és mellé öntjük a finom, pikáns mártásunkat. Végül meghintjük porcukorral. http://www.youtube.com/watch?v=s9IZ4UHKZMo