Receptek Előételek Hideg előételek Tormakrémmel töltött alma

Hozzávalók

10 dkg finomliszt
15 dkg vaj
4 darab alma
½ kg ecetes torma
3 dl tejszín
5 darab tojás

Leírás

A vajat egy lábosban megolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, kissé megizzasztjuk, hogy elveszítse nyers ízét, de nem hagyjuk megpirulni! Állandó kevergetés közben, lassan felengedjük tejszínnel és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről! Utána hozzákeverjük az ecetes tormát, a tojások sárgáját, majd ízlés szerint, ízesítjük sóval, borssal, porcukorral, mustárral, citromlével! Visszatesszük a tűzre és habverővel, állandóan kevergetve felfőzzük, majd levesszük és kihűtjük. Tálalás előtt, az almát jól megmossuk, szárazra töröljük és megtöltjük a kihűlt krémmel! Sonkatálak mellé ajánlom! Jó tanács: A krémet csillagcsövű habzsákból nyomjuk az almákba, mert úgy szebben mutat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4