Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat egy lábosban megolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, kissé megizzasztjuk, hogy elveszítse nyers ízét, de nem hagyjuk megpirulni! Állandó kevergetés közben, lassan felengedjük tejszínnel és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről! Utána hozzákeverjük az ecetes tormát, a tojások sárgáját, majd ízlés szerint, ízesítjük sóval, borssal, porcukorral, mustárral, citromlével! Visszatesszük a tűzre és habverővel, állandóan kevergetve felfőzzük, majd levesszük és kihűtjük. Tálalás előtt, az almát jól megmossuk, szárazra töröljük és megtöltjük a kihűlt krémmel! Sonkatálak mellé ajánlom! Jó tanács: A krémet csillagcsövű habzsákból nyomjuk az almákba, mert úgy szebben mutat!