Receptek Előételek Hideg előételek Tonhalkrém prirítóssal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
1 csipet szárított bazsalikom
1 doboz tonhal konzerv

Leírás

Összekeverjük a majonézt a hallal, majd a többi hozzávalóval tetszés szerinti mennyiségben, ízesítésben. A vöröshagymát nagyon apróra kell vágni, meg a fokhagymát is. Igazából ez akkor finom, ha egy estét állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal nagyon-nagyon finom!!!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4