Receptek Előételek Hideg előételek Tonhalas-tojásos rízs

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 darab tojás
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg rizs
2 konzerv tonhal

Leírás

A rizst tegyük fel főni sós vízben. A 4 tojást főzzük keményre. A hagymát kis kockákra aprítjuk, és egy kis olajon megpirítjuk (ha olajos tonhalkonzervünk van, akkor a rajta levő olajat óvatosan öntsük le, és azt használjuk). Ha a hagyma kicsit már megpirult, adjuk hozzá a tonhalat, fűszerezzük, és pároljuk meg egy kicsit. Ha a tojások megfőttek, pucoljuk meg, és reszeljük a tojásokat a tonhalhoz, keverjük össze. Ha a rizs elkészült, ezt is keverjük a tojásos tonhalhoz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4