Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben kifőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük. Hozzáadjuk a tonhalkonzervet ( én szűrőn leszűrtem és olaj nélkül tettem hozzá ). Ízesítjük sóval, borssal, oreganóval, kakukkfűvel és 2 db babérlevél. 1 dl vizet adunk hozzá, hogy szósz sűrűségű legyen. Majd tejszínnel elkeverjük. A negyed citromot belecsepegtetjük, fokhagymát belenyomjuk. .Pár percig összefőzzük. Tetszés szerint zöldségekkel is megbolondíthatjuk:zöldborsó és répakocka is remek bele. A végén összekeverjük a szószt a tésztával. Reszelt sajttal tálaljuk vagy megszórjuk sajttal és a sütőben rápirítjuk.