Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát olajos, sós vízben majdnem puhára főzzük. Addig a hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, és olívaolajon üvegesre pároljuk. Közben a tonhalkonzerveket lecsepegtetjük, kis tálba öntjük, és villával átpasszírozzuk a húst. Amikor a hagyma elkészül, ráöntjük a tonhalat, beletesszük a fokhagymát, és megkeverjük. Kis sütés után mehet bele a paradicsom, pár percig együtt rotyognak. Közben alaposan sózzuk, borsozzuk, majd mehet bele a bazsalikom. Ismét rotyoghat pár percig, majd levesszük a tűzről. Ha a tészta elkészült, leszűrjük, majd a szósszal összekeverve tálaljuk. Lehet rá sajtot is tenni ízlés szerint.