Receptek Előételek Hideg előételek Tonhal (bakonyi módra)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 dl tejföl
1 darab paradicsom
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba
1 darab halászlé kocka
0.8 kg tonhal (tonhalfilé)

Leírás

A halszeleteket kivajazott lábosban szétterítjük. Egy kis fej hagymát 10 dkg vajban megpirítjuk, teszünk hozzá 20 dkg gombát és tovább pirítjuk. 1 halászlé leveskockát feloldunk vízben és 2 kanál liszttel, és 1 pohár tejföllel habarást készítünk, jól felforraljuk és ráöntjük a halra. Ebben a mártásban kb. 5 percig pároljuk. Petrezselyemzölddel ízesítjük. Nyáron tehetünk hozzá 1 paprikát és 1 paradicsomot.Galuska köret a legjobb hozzá,de tálalhatjuk puliszkával is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4