Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágja fel a húst egyenletes darabokra, majd tekerje bele a frissentartó fóliába, ezután puhítsa kloffolóval.
Ízesítse sóval, borssal és készítse elő a krémsajtot, hogy kenhető állagú legyen.
Kenje le a hús szeletet krémsajttal, tegye félre, majd vágja fel a spenótot és a szárított paradicsomot.
Helyezze a hús tetejére a felvágott paradicsomot és spenótot, majd a fólia segítségével tekerje fel a húst. Ezek után helyezze be a fagyasztóba 15-30 percre, hogy az alapanyagok megfelelően összeálljanak.
Miután kivette a húst, távolítsa el a fóliát és szúrjon bele pálcikákat nagyjából 3-4 cm-es távolságokra.
Vágja fel a pálcikák között és grillezze mindkét oldalát 4-5 percig. Utána kanalazzon egy kis balzsamecetet a tekercsekre, és fejezze be a grillezést.
A töltött steakszeletek már is készen állnak a tálalásra, díszítse egy kis salátával illetve koktélparadicsommal!