Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A paprikákat kicsumázom és megszagolom, erősek-e. Ha igen és gyerekek is esznek majd belőle, akkor jó forró vízzel átöblítem a belsejüket. A darált húst összekeverem a tojással, rizzsel. Pirospaprikát, borsot és sót teszek bele. Meg kell kóstolni, elég sós-e, mert a tányéron már nem lehet sózni és nem jó, ha sótlan. Beletöltöm a paprikákba és egy fazékba teszem őket. A paradicsomlevet megsózom. Ha nincs paradicsomlevem, akkor a sűrített paradicsomot vízzel felengedem, elkeverem, majd sózom. Beleteszem a cukrot is, majd ráöntöm a paprikákra. Ha felforrt, lefedem és 1 órán át főzöm. Közben a zsiradékból és a lisztből világos rántást készítek, hagyom kihűlni, így biztosan nem lesz csomós. 1 óra múlva a rántást kevés vízzel felengedem és a paprikákra öntöm. Rázogatással, forgatással oszlatom el. Végül, még 5 percig forralom.