Receptek Előételek Meleg előételek Töltött padlizsán 2

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
7 dkg rizs (párolt)
3 darab padlizsán
1 csokor friss petrezselyem
15 dkg trappista sajt
15 dkg darált sertéshús

Leírás

A padlizsánok belsejét, középen, hosszában kifúrjuk. A darált húst összekeverjük a megpárolt rizzsel, az apróra vágott, olajon megfuttatott hagymával, a szétnyomott fokhagymagerezdekkel, a fűszerekkel, meg a finomra vágott petrezselyemmel. Hozzákeverjük két-három padlizsán kifúrt, apróra vágott belsejét is. A padlizsánok üregét ezzel a töltelékkel megtöltjük és kiolajozott, tűzálló tálra, egymás mellé fektetjük. Megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, kb. 25 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4