Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab zsemle
1 csipet őrölt fekete bors
24 fej csiperkegomba
20 dkg darált sertéshús

Leírás

A gombákat elősütjük. A darált húst az olajon jó alaposan megpirítjuk. A zsemlét tejbe áztatjuk és a húshoz adjuk, egy egynemű masszává keverjük és ezzel a töltelékkel megtöltjük a gombafejeket. Margarinnal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük őket és előmelegített sütőben készre sütjük. Friss péksütivel nagyon finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 22ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 22ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4