Receptek Előételek Meleg előételek Töltött édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 csipet egész fekete bors (egész)
1 csokor újhagyma
2 kanál tejföl (20%-os)
20 dkg tehéntúró
1 csipet ételízesítő
8 darab édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyákat megmossuk és alufóliába csomagoljuk. Tepsire rakjuk és megsütjük őket ,160 fokos sütőben. Ha megsültek, félbevágjuk őket, betöltjük a töltelékkel és visszarakjuk egy picit a sütőbe. Töltelék: A túrót összetörjük és fűszerezzük. Tejfölt adunk hozzá és belekeverjük a felaprított újhagymát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4