Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zsemléket vízbe áztatjuk. Bő, sós vízben, az egész cukkiniket, kb. 15 percig főzzük. Kivesszük őket, egy kicsit lehűtjük, majd hosszában kettévágjuk őket. A közepükből, óvatosan kikaparunk egy kevés cukkinihúst. Míg a cukkinik főnek, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk a hagymát. A kikapart cukkinihúst, az apróra vágott hagymával és a sajttal elkeverjük, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a kinyomkodott és áttört zsemlét. A masszával megtöltjük a cukkiniket, majd egy kiolajozott tepsibe rakjuk őket. Meglocsoljuk a tejföllel, megszórjuk egy kis pirospaprikával a tetejüket. 200 ºC-ra előmelegített sütőben, kb. 10 percig sütjük.