Receptek Főételek Húsos ételek Töltött csirkecomb

Hozzávalók

1 darab tojás
1 kanál finomliszt
2 gerezd fokhagyma
4 darab zsemle
1 fej vöröshagyma
1 mk szárított majoranna
4 darab csirkecomb
1 csokor friss petrezselyem
20 dkg csiperkegomba
1 mk szárított rozmaring

Leírás

A hagymát apró kockákra vágtam, sóztam és az olajon megfonnyasztottam. Közben beáztattam a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodtam. Rádobtam a hagymára a lereszelt gombát, de nem főztem meg, csak gyorsan lepirítottam egy kicsit és el is zártam a lángot. Hozzákevertem a zsemlét, a fűszereket és a fokhagymát, majd a tojást és lisztet is. A combokat besóztam, majd betöltöttem a tölteléket, a combok bőre alá. Olajjal kikent tepsibe fektettem őket, a tetejüket is megkentem egy kevés pirospaprikával és borssal elkevert olajjal. Mellé dobtam egy ág rozmaringot, letakartam alufóliával és kb. 1 óra alatt, puhára sütöttem. Levettem a fóliát róla és még egy negyed órára, visszatoltam a sütőbe, hogy szépen megpiruljon a teteje. Hidegen is finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4