Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apró kockákra vágtam, sóztam és az olajon megfonnyasztottam. Közben beáztattam a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodtam. Rádobtam a hagymára a lereszelt gombát, de nem főztem meg, csak gyorsan lepirítottam egy kicsit és el is zártam a lángot. Hozzákevertem a zsemlét, a fűszereket és a fokhagymát, majd a tojást és lisztet is. A combokat besóztam, majd betöltöttem a tölteléket, a combok bőre alá. Olajjal kikent tepsibe fektettem őket, a tetejüket is megkentem egy kevés pirospaprikával és borssal elkevert olajjal. Mellé dobtam egy ág rozmaringot, letakartam alufóliával és kb. 1 óra alatt, puhára sütöttem. Levettem a fóliát róla és még egy negyed órára, visszatoltam a sütőbe, hogy szépen megpiruljon a teteje. Hidegen is finom!