Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat jól megmossuk,a bőrét, ahol tudjuk, elválasztjuk a húsától úgy hogy szét ne szakadjon. Jól besózzuk. Ezután elkészítjük a tölteléket. Töltelék: Három tojást keményre főzünk. A zsemléket langyos vízben megáztatjuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A zsömléket kicsavarjuk. A megfőtt tojásokat meghámozzuk, és apróra felszeleteljük. Két csapott evőkanál zsírt felforrósítunk egy lábosban, épp csak egy pillanatra beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldjét, majd rögtön a kicsavart zsömléket, ezzel egy rövid ideig sütjük, majd levesszük a tűzről. Ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, majd belekeverjük a három felvágott főtt tojást, és amikor már kicsit hűlt, beleütjük a megmaradt egy nyers tojást. Jól elkeverjük. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a csirkecombokat a leválasztott bőre alatt. Kizsírozott lábasba tesszük, olyan nagyba, hogy jól elférjen, majd a tetejére is teszünk fagyos zsírszeleteket. Alufóliával lefedjük, és sütőbe tesszük közepes lángra. Közben meghámozzuk, megmossuk, és besózzuk a krumplikat, és a lábost a sütőből kivéve a csirke mellé elhelyezzük. Addig sütjük az egészet alufólia alatt, amíg a hús megpuhul. Ekkor levesszük az alufóliát, és szép pirosra sütjük a tetejét. Savanyúságként uborkasaláta, csemegeuborka, kovászolt uborka, vagy paprika, paradicsomsaláta finom hozzá.