Hozzávalók

1 kanál tengeri só
60 dkg finomliszt
1 dl tej
1 dl víz
10 dkg vaj
½ csomag élesztő
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
15 dkg tökmag
1 darab burgonya

Leírás

A tökmagot vágjuk kicsit durvára. A többi hozzávalót mérjük ki, és rakjuk egy kelesztőtálba. Egy fakanállal dagasszuk be a tésztát, és hagyjuk kicsit pihenni. Ezután lisztezett deszkán dolgozzuk meg, és vegyük ketté. Vajazott-lisztezett formába rakjuk a megformázott tésztát, és kenjük le tojással, majd szórjuk meg tökmaggal. 35-40 percig kelesszük, és előmelegített sütőben, 175 fokon süssük meg. Várjuk meg, hogy kihűljön, csak akkor szeleteljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4