Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott tököt kettévágjuk, kimagozzuk, majd meghámozzuk és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk és az olvasztott vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a tököt, megpároljuk, liszttel meghintjük, majd megkeverjük. Felöntjük a zöldségalaplével és a tejszínnel, hozzáadjuk a borsot és egy csipet őrölt fahéjat, majd újra megkeverjük. Addig főzzük, amíg a tök megpuhul (kb. 15 perc). Ezután a levest botmixerrel pépesítjük, majd újra felforraljuk. Hozzákeverjük a tejfölt és még megsózzuk, ha szükséges.