Receptek Levesek Tökéletes fokhagyma krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csokor friss petrezselyem
1 l alaplé
10 dkg fokhagyma

Leírás

A vajat habzásig hevítjük, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a reszelt fokhagymát. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük forró alaplével. Kiforraljuk, leturmixoljuk, és átszűrjük. Újra felforraljuk, és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4