Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk szeletekre a főtt tojást, csemegeuborkát és a paprikát.
Klopfoljuk ki a húst, fűszerezzük sóval, borssal, kenjük meg mustárral az egyik oldalát.
Mindegyik szelet húsra tegyünk egy szelet sonkát, tojást, csemegeuborkát és két szelet paprikát.
Tekerjük fel, rögzítsük fogpiszkálóval.
Vágjuk kockára a hagymát. Hevítsünk olajat és pároljuk üvegesre a hagymát. A tekercsek mindkét oldalát süssük barnára. Öntsünk rá forró vizet vagy levesalapot, majd főzzük fedő alatt kb. 40 percig. Tipp: Tálaljuk úgy, hogy félbevágjuk hosszában a tekercset és rizset teszünk közé.