Receptek Főételek Húsos ételek Tojással és csemegeuborkával töltött marhatekercsek

Hozzávalók

500 g marha hátszín (szeletekre vágva)
2 darab tojás
4 szelet sonka
2 darab csemegeuborka
1 fej kaliforniai paprika
1 fej vöröshagyma
1 kevés mustár
200 milliliter víz (vagy levesalap)
1 kevés őrölt fekete bors
1 kevés
1 kevés étolaj

Elkészítés

1

Vágjuk szeletekre a főtt tojást, csemegeuborkát és a paprikát.

2

Klopfoljuk ki a húst, fűszerezzük sóval, borssal, kenjük meg mustárral az egyik oldalát.

3

Mindegyik szelet húsra tegyünk egy szelet sonkát, tojást, csemegeuborkát és két szelet paprikát.

4

Tekerjük fel, rögzítsük fogpiszkálóval.

5

Vágjuk kockára a hagymát. Hevítsünk olajat és pároljuk üvegesre a hagymát. A tekercsek mindkét oldalát süssük barnára. Öntsünk rá forró vizet vagy levesalapot, majd főzzük fedő alatt kb. 40 percig. Tipp: Tálaljuk úgy, hogy félbevágjuk hosszában a tekercset és rizset teszünk közé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4