Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A paprikákat felkarikázzuk, a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A gombát megpucoljuk, felszeljük. A hagymát kettévágjuk és felcsíkozzuk. Az olajon a hagymát megfuttatjuk, a paradicsomokat rádobjuk és kissé összepároljuk a hagymával. Fűszerpaprikával meghintjük, rádobjuk a felszeletelt gombát, sózzuk, majd megvárjuk, amíg kissé összeesik és levet ereszt. Ezután mehetnek rá a paprikakarikák. Fedő alatt készre főzzük. (Én kissé roppanósra hagytam.) Amikor kész, ráöntünk két felvert tojást és sűrűn kevergetve, készre sütjük.