Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mindent felvagdalunk, ízlés szerint kockára, karikára vagy szeletekre. Ha szalonnát használunk, akkor először azt pirítjuk le, ha nem, akkor olajat forrósítunk. Rádobjuk a hagymát, üvegesre sütögetjük. Rádobjuk a paprikát, azt is megpároljuk, sütjük. Van, aki ropogósabban szereti, annak célszerű nagy hőfokon/lángon készíteni, rövid ideig. Aki viszont puhára párolva enné, az kisebb hőfokon/lángon készítse, hosszabb ideig, akár fedő alatt. Ha késznek gondoljuk a paprikát, akkor rádobjuk a paradicsomot, a gombát, a fokhagymát, (ízlés szerint a kolbászt, virslit). Sózzuk, borsozzuk, köményt szórunk rá. Együtt készre főzzük, majd beleütjük a tojást. Folyamatosan kevergetjük a tojások megszilárdulásig, majd friss kenyérrel tálaljuk.