Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejet és a tejszínt összeöntjük, felforraljuk a félbevágott vaníliarúddal (vagy a vaníliás cukorral), és 10 dkg porcukorral. Kihűtjük. A tojások sárgáját kikeverjük a maradék porcukorral, néhány kanállal teszünk hozzá a kihűlt tejből, és addig habosítjuk, míg a cukor elolvad. Ekkor hozzáöntjük a kihűlt, tejszínes tejet, az egészet egyneművé keverjük, majd az alkoholt is hozzáöntjük. Üvegekbe töltjük. Hűtőbe rakjuk, legalább 1 napra, de egy hét múlva lesz igazán finom. Ilyenkor 1-2 naponta megrázogatjuk az üveget.